Aavat

Olemme Aavat

Kiinteistöt edustavat merkittävää osaa suomalaisesta varallisuudesta. Omaisuuserien lisäksi kiinteistöt ovat ennen kaikkea elämämme kiintopisteitä, kuten koteja ja työpaikkoja. Siksi suhtaudumme kiinteistöjen tekniseen kuntoon, toimivuuteen sekä sisäolosuhteisiin ammattimaisesti ja kunnioittavasti.

Asiantuntijoina ja suunnittelijoina vaikutamme kiinteistöissä tehtävien toimenpiteiden kohdentamiseen, laajuuteen ja sisältöön. Vastuullisessa työssämme meitä ohjaa asiakkaan kunnioittaminen, avarakatseisuus ja avoimuus, joiden myötä syntyy myös kiinteistön käyttäjiä ja omistajia parhaiten palveleva lopputulos.

2014

perustettu

25

työntekijää

2,8 M€

liikevaihto 12 kk

1000+

toteutettua projektia

Yrityksemme arvot

service

Avarakatseisuus

Pidämme silmämme auki ja suhtaudumme uusiin asioihin positiivisella uteliaisuudella. Toisinaan koetellunkin vanhan on aika väistyä uuden tieltä ja joskus on syytä pitäytyä perinteisessä.

service

Asiakkaan kunnioittaminen

Olipa toimeksianto mikä hyvänsä, päätöksentekoamme ohjaa asiakkaan ja hänen tavoitteidensa kunnioittaminen. Olemme asiakkaan kanssa aidosti samalla puolella pöytää.

service

Avoimuus

Teemme perusteltuja valintoja, joten ratkaisujen taustoista on helppo kertoa avoimesti. Emme pimitä tietoa, vaan pyrimme luomaan luottamusta.