HAEMME LVI-SUUNNITTELIJAA KOKENEEN LVI-ASIANTUNTIJAN TIIMIIN

KUVAUS

Insinööritoimisto Aavat on kasvava ja yrittäjähenkinen korjausrakentamisen suunnittelutoimisto. Etsimme tiimiimme LVI-suunnittelijaa ensisijaisesti kiinteistöjen korjaushankkeiden suunnitteluun ja valvontaan kokeneen LVI-asiantuntijan tiimiin PK-seudulle. Tässä roolissa on tarjolla tulevaisuuden huippuammattilaiselle nopean kehittymisen polku korjausrakentamisen ammattilaisten eturiviin.

TYÖTEHTÄVÄ

Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistöjen korjaushankkeiden LVI-suunnittelua, projektien koordinointia, asiantuntijalausuntoja ja valvontaa kokeneen projektipäällikön tuella. Työskentelet osana suunnittelutiimiä, mutta saat kantaa päävastuun omista suunnitteluprojekteista osaamiseesi ja kokemukseesi nähden sopivasti mitoitettuna. Tukenasi toimii kokeneen LVI-asiantuntijan lisäksi korjaussuunnitteluun keskittynyt tiimimme, jossa jaamme osaamisemme avoimesti.

Työtehtävät eivät rajoitu vain Leppävaarassa sijaitsevan toimiston seinien sisään, vaan suunnittelutyön lomassa tapaat myös yhteistyökumppaneita ja tilaajan edustajia kokouksissa ja korjauskohteissa. Tarvittaessa toimit tilaajan suuntaan ilman välikäsiä, joten pääset itsenäisesti vaikuttamaan suoraan projektin lopputulokseen. Meillä myös etätyöt onnistuvat vaivattomasti.

Odotamme sinulta

  • 0-5 vuotta kokemusta LVI-suunnittelusta korjausrakentamiskohteissa (esim. kerrostalot, rivitalot, toimitilakiinteistöt)
  • Halua luoda vahva ura korjausrakentamisen suunnittelijana jatkuvasti kehittyen
  • Sujuvia kommunikaatio- ja esiintymistaitoja suomeksi
  • Soveltuvaa alan (insinööri)tutkintoa
  • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle

  • Paikan välittömässä, tavoitteellisessa ja eteenpäin menevässä tiimissä
  • Vapautta ja vastuuta mutta myös koutsausta ja tukea kehittyä korjausrakentamisen ammattilaisena
  • Kilpailukykyisen palkan ja joustavan työnkuvan

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai lähetä avoin hakemus!

Ville Saksi, LVI-projektipäällikkö / 040 776 1987 /