Yhteistyö alkoi patteriverkoston perussäätösuunnittelulla

Siltamäen Huolto on perinteinen aluehuoltoyhtiö, joka toimii Helsingissä Siltamäen alueella. Yhtiö huoltaa ja isännöi kuutta taloyhtiötä, 850 asuntoa sekä yhtä ostoskeskusta. Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa yhtiö tekee monipuolista yhteistyötä talotekniikkaan liittyvien asioiden ympärillä.

– Lämmitysjärjestelmälle piti tehdä perussäätö ja sen suunnittelutyötä varten Ouman vinkkasi Aavatista. Sen jälkeen olemme tehneet yhtiöihin yhteistyössä Aavatin kanssa muun muassa lämmitysjärjestelmien terveystarkastuksia sekä muita talotekniikkaan liittyviä töitä, kertoo Siltamäen Huollon tekninen isännöitsijä Janne Koponen.

– Yhteistyön jatkuvuus perustuu paljon henkilökemioihin sekä siihen, että asiat tehdään sovitusti. Meillä on toiminut homma heidän henkilöstönsä kanssa sen verran hyvin, että yhteistyötä on kannattanut jatkaa, Koponen sanoo.

Sovitut asiat on hoidettu sovitussa aikataulussa

Yhteistyö Aavat Oy:n kanssa on sujunut Koposen mukaan kokonaisuudessaan hyvin. Aavat Oy:n kertaluontoisesta käynnistä on apua aina pitkälle eteenpäin. Tehdyistä terveystarkastuksista saadun tiedon pohjalta ollaan tiettyjä taloteknisiä asioita pystytty viemään eteenpäin faktapohjaisesti.

– Yhteistyö on toiminut oikein hyvin. Olemme saaneet sen, mitä olemme pyytäneet. Aavatilla on mutkaton tapa toimia ja sovitut asiat on hoidettu sovitussa aikataulussa. Voin suositella heidän palveluitaan!